Марківська районна рада

Урочистості до Дня працівників освіти

Переглядів: 423

 

За розум осяйний,

За мудрість й доброту від Бога,

Прославимо в віках —

Звеличимо в піснях —

Високу працю педагога...

Щороку восени, коли з дерев опадають перші жовті листочки, ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. День вчителя вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинками за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

5 жовтня 2018 року в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди цього свята. Воно зібрало в дружнє тепле коло освітян з усього району. З привітальним словом до вчителів, вихователів, викладачів, всіх хто працює в галузі освіти, зусиллями яких твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави звернувся голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та начальник відділу освіти РДА Анатолій Бородавка та голова профспілки працівників освіти Марківського району Світлана Сенченко.

Голова районної ради Андрій Костянтинович у своїй промові підкреслив велич і мудрість значення вчителя для  суспільства, подякував педагогічним колективам району, ветеранам педагогічної праці за плідну роботу , за те, що вони виконуючи свій професійний обов’язок, вчать нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. Районна рада не стоїть осторонь навчально-виховного процесу загальноосвітніх навчальних  закладів освіти району, підтримує впровадження інноваційних технологій та допомагає у розвитку освіти в цілому.

Традиційно керівництвом району відзначено грамотами, подяками від  районної ради та районної державної адміністрації,  Департаменту освіти і науки облдержадміністрації кращих педагогів, вихователів та працівників освітніх установ Марківщини.

Атмосфера, яка панувала в залі під час свята, дарувала дивовижне відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни Марківського району -  талановиті, творчі, справжні професіонали.

Гарний, святковий настрій та дружню атмосферу подарували  всім присутнім артисти, які підготували чудовий концерт.

 



« повернутися до списку новин