Марківська районна рада

Немало  сказано слів вдячності в адресу тих, хто докладає максимум зусиль на шляху подолання тяжких хвороб, хто надає медичну допомогу і радіє простій людській вдячності

Переглядів: 591

18 червня – День медичного працівника. Протягом багатьох років немало  сказано слів вдячності в адресу тих, хто докладає максимум зусиль на шляху подолання тяжких хвороб, хто надає медичну допомогу і радіє простій людській вдячності. В професійне свято медиків хочеться зупинитися на людині, котра своїми лагідними руками повертає людям здоров'я. Котру сприймають як члена власної сім'ї і знають, що вона ніколи не відмовить у допомозі. Дякуючи якій процедура взяття крові на аналіз та уколи стали менше асоціюватися зі страхом.

Переважна більшість жителів Марківського району особисто знайомі з Наталією Петрівною Медвідь. Бо завжди привітний медичний працівник в маніпуляційному кабінеті Марківки якісно та швидко обслуговую пацієнтів. А відкриті та позитивні люди відразу та надовго запам'ятовуються, тим паче в медичній сфері.

Народилася і виросла Наталя Медвідь в смт. Марківка, де і закінчила місцеву школу. У 1999 році почалося навчання в Старобільському медичному училищі.

Довгих вагань, щодо обрання професійного шляху не було. Задовго до навчання було вирішено бути медичним працівником, хоча ніхто із близьких родичів не був близький до цієї сфери (за винятком покійної сестри, яка до загибелі навчалася в медичному навчальному закладі).

Цікавіть та активність Наталі під час навчання не згасали ні на мить, а навпаки тільки примножувались.

Після закінчення училища першим робочим місцем стала реєстратура в поліклінічному відділенні. Це був жовтень 2001 року. Незважаючи на постійний великий потік людей, конфліктів та непорозумінь не виникало. Відкритість та позитивність завжди допомагали налагоджувати взаємини з мешканцями.

По поверненню з декретної відпустки Наталя Петрівна починає працювати з гінекологією. На справді, було досить не просто допомагати пацієнтам в деяких ситуаціях. Разом з не малою кількістю маніпуляцій, доводилося також надавати і психологічну допомогу.

З 2009 року продовжувати свій професійних шлях Наталя Медвідь почала в кабінеті фтизіатра. Також і дане робоче місце відрізнялося від попередніх. Перш за все для подальшого лікування потрібно подолати психологічний бар'єр з пацієнтом.

У 2014 році Наталя Петрівна стає за сумісництвом працювати також і в маніпуляційному кабінеті.

В цій сфері дуже багато як і медичних маніпуляцій, так і спілкування з пацієнтами. Та головне, що в будь-якій ситуації завжди знаходить своє місце розуміння.

Пропрацювавши вже певний період на даній сфері, Наталя, як медичний працівник робить висновок, що, хвороба не обирає людей за соціальним статусом, фінансовим доходом чи загальним положенням… Вона просто приходить. А головна задача медиків допомогти людині, ким би вона не була.

В свою чергу, є велика вдячність самій професії, що вона прийшла в життя… адже працювати за покликанням – одне з головних складових людського життя.

 

 



« повернутися до списку новин