Марківська районна рада

Cвяткова лінійка в Курячівській ЗОШ І-ІІ ступенів

Переглядів: 610

1 вересня 2016 року відкрила свої двері й Курячівська школа. Цього року за знаннями до школи прийшли п'ять першокласників. Перейшли до дев'ятого класу чотири учні.

На святковій лінійці в Курячівці з вітальним словом звернулася до присутніх директор школи – Таранова Світлана Семенівна, а також керуючий відділенням СТОВ  «Агрофірма «Марківська» - Палазюк Олександр Олексійович. Слід відмітити, що завдяки постійній увазі саме Олександра Олексійовича, школа забезпечена великою підтримкою. Що дає змогу учням отримувати знання в належних умовах.

Від імені Марківської районної ради, районної державної адміністрації з словами привітання та подарунками для першачків на свято завітала начальник відділення Пенсійного Фонду Марківського району – Душенко Ніна Олександрівна.

Як завжди, яскраво та цікаво почався навчальний рік. Знову маленькі курячани сіли за парти, щоб отримати та засвоїти такі важливі та необхідні знання.

Тут з раннього дитинства прививають не тільки любов до отримання знання. Тут готують насправді перспективних та різносторонніх особистостей, які готові до подальшого росту в суспільстві. Саме методи Курячівської школи виховують і далекоглядність, і цілеспрямованість. Підтвердженням цьому є не один достойний вихованець, котрого по справжньому поважають не тільки на горизонтах району.

І нехай, на даний момент в Курячівській школі І-ІІ ступенів найменша кількість учнів в Марківському районі. Можна впевнено сказати, що достойна зміна молодого покоління буде вихована правильно

Вікторія Кліщова



« повернутися до списку новин