Марківська районна рада

Двадцять третя сесія районної ради сьомого скликання

Переглядів: 664

18 травня поточного року в актовій залі райдержадміністрації під головуванням голови Марківської районної ради Андрія Лигути відбулася чергова двадцять третя сесія районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, голова  райдержадміністрації Ігор Дзюба, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, розпорядники бюджетних коштів, керівники правоохоронних органів, сільські голови та інші.

До порядку денного (порядок денний)засідання було включено 44 питання, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджувалися президією районної ради.

Із 26 районних обранців прибули та зареєструвалися 21.Шляхом голосування депутатський корпус обрав секретаря сесії – Володимира Павлюченка. Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в складі трьох чоловік: Костянтина Тищенко, Тетяни Сопільник, Олега Шматка.

Розпочалося засідання із заслуховування звіту начальника філії «Марківський райавтодор» Анатолія Педана щодо стану доріг в районі.

Про внесення змін до районного бюджету доповідала начальник управління фінансів райдержадміністрації Ірина Кравцова. Депутати також внесли зміни до діючих районних цільових програм та заслухали хід їх виконання, затвердили ряд нових.

На останок було розглянуто два депутатські звернення депутатів Марківської районної ради Сергія Григоренка та Євгена Онопрієнка.

Всі питання які виносились на пленарне засідання проходили активне та конструктивне обговорення, за результатами детального вивчення та обговорення кожного, були прийняті відповідні рішення. Розгляд окремих питань було вирішено перенести на наступну сесію.

Відповідно до чинного законодавства усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті Марківської районної ради.

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин