Марківська районна рада

Засідання постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промисловості, будівництва, житлового комунального господарства, зв’язку та торгівлі

Переглядів: 382

Засідання постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промисловості, будівництва, житлового комунального господарства, зв’язку та торгівлі відбулося 14 грудня поточного року. Провів засідання голова  комісії Володимир Павлюченко.

На розгляд членам комісії винесено ряд питань:

  • Про надання дозволу КЗ «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» на перейменування фельдшерсько-акушерського пункту с. Кабичівка в Кабичівську лікарську амбулаторію.
  • Про надання дозволу КЗ «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» на перейменування фельдшерсько-акушерського пункту с. Лісна Поляна в Ліснополянську лікарську амбулаторію.
  • Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Марківської районної ради Луганської області.
  • Про звіт головного лікаря Марківського районного територіального медичного об?єднання про стан справ в установі за 11 місяців 2018 року.
  • Про звіт головного лікаря комунального закладу «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» про стан справ в установі за 11 місяців 2018 року.

Дані питання обговорено та вирішено винести їх на розгляд чергової сесії районної ради сьомого скликання.

 

 



« повернутися до списку новин