Марківська районна рада

Зустріч керівництва району з воїнами – афганцями

Переглядів: 403

Сьогодні, 29 січня, відбулася зустріч керівництва району з воїнами – афганцями. В ході зустрічі затверджено план роботи Марківської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану, обговорено підготовку відзначення Дня вшанування учасників бойових дій  на територіях інших держав та 30 річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Також, воїни – афганці мали змогу отримати відповіді від начальника відділу держгеокадастру у Марківському районі М.Ф. Пальохи на хвилюючі їх питання щодо виділення земельних ділянок згідно законодавства.

Депутатським корпусом районної ради затверджено кошти на 2019 рік щодо фінансування заходів з нагоди вшанування учасників бойових дій  на територіях інших держав та 30 - ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан. Комплексною районною програмою соціального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, воїнів – інтернаціоналістів передбачено кошти на забезпечення пільговим зубним протезуванням, безкоштовними ліками за рецептами лікаря та санаторно – курортними путівками.

Депутати підтримали ініціативу голови Марківської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану І.Ф. Левченка щодо придбання ювілейних медалей до 30 – річчя виведення військ з території Афганістану для 54 постійних членів організації.

Учасники зустрічі вислухали пропозиції воїнів - афганців району, щодо відзначення ювілейної дати та визначилися із відповідними заходами.

 



« повернутися до списку новин