Марківська районна рада

Припинено діяльність Державної пенітенціарної служби України в Луганській області

Переглядів: 804

Повідомляємо, що Верховною Радою України 07.09.2016 року прийнятий Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення виконання кримінальних покарань та реалізації прав засуджених». Внаслідок цього скасовується служба кримінально-виконавчої інспекції та виникає орган, який реалізує державну політику у сфері пробації, існуючий штат кримінально-виконавчої інспекції в зв’язку з перейменуванням переведено до штату органу пробації.

Припинено діяльність Державної пенітенціарної служби України, як центрального органу виконавчої влади та з 01.10.2016 року її функції передано у повноваження до Міністерства юстиції (постанова Кабінету Міністрів України від 18 травня 2016 року).

Кримінально-виконавча інспекція здійснювала свою діяльність до кінця грудня 2016 року.

З 01 січня 2017 року правонаступником управління Державної пенітенціарної служби України в Луганській області є Північно-Східне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції в м. Харків, а Марківський районний відділ кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Луганській області є – Марківський районний відділ з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.



« повернутися до списку новин