Марківська районна рада

Творчий звіт колективів Центру дитячої творчості, з нагоди ювілею та святкування Міжнародного дня захисту дітей

Переглядів: 370

1 червня у районному Будинку культури відбувся творчий звіт колективів Центру дитячої творчості, з нагоди ювілею та святкування Міжнародного дня захисту дітей. 
Директор Марківського ЦДТ Тетяна Ільченко радо привітала всіх присутніх вступним словом. Наголосила на тому, що їх вихованці незвичайні та дуже талановиті.
Під час святкового концерту вихованці вокальних та хореографічних гуртків показали глядачам свої творчі надбання. Неповторна енергетика, палкий темперамент, оригінальна манера виконання номерів зібрала велику кількість гостей у залі. Учасники святкового дійства дивували своїм талантом, майстерністю. Усі серйозно готувались, адже успіх кожного – це спільне досягнення творчих керівників, вихованців та батьків.
На свято до талановитої молоді завітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, начальник відділу освіти РДА Анатолій Бородавка, в.о. голови селищної ради Лілія Андрієнко та інші. Не обійшлося також і без подарунків.
Бажаємо колективу Марківського Центру дитячої творчості і надалі розвиватися в такому ж дусі. Щастя, творчого натхнення, нових досягнень, перемог та нових талановитих вихованців!



« повернутися до списку новин