Марківська районна рада

Шістнадцята сесія районної ради

Переглядів: 567

21 липня поточного року відбулося засідання 16 чергової сесії Марківської районної ради сьомого скликання, участь в роботі якої прийняло 20 депутатів районної ради.

Одним з основних питань порядку  денного сесії було внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.  

В галузі «Освіта» надійшла субвенція з обласного бюджету на придбання двох шкільних автобусів в сумі 2100,0 тис.грн.  30% загальної їх вартості (900,0  тис.грн.) депутати   виділили додатково з  районного бюджету та залишків освітньої субвенції.

По загальноосвітніх навчальних закладах  збільшили видаткову частину бюджету на 3790, 981 тис.грн. Це, зокрема, на введення додатково 2-х  ставок кухарів і придбання посуду та інвентарю для забезпечення з 1 вересня самостійного харчування учнів Марківської гімназії, будівельних матеріалів для ремонту теплотраси та приміщення гімназії.

Також виділили кошти на введення з 1 вересня 4,7 штатних одиниць, придбання дитячих меблів, спортивного та господарського інвентарю, кухонного приладдя  дошкільній групі  Веселівського НВК .

Підтримали депутати клопотання відділу освіти про виділення додаткових коштів в сумі 9,8 тис. грн. для нагородження переможців олімпіад, конкурсів, спортивних змагань та на придбання проектора і ноутбука для Марківської ЗОШ №1.

По Марківському РТМО передбачено збільшення річних кошторисних призначень за рахунок залишку коштів медичної субвенції в сумі 432, 405 тис. грн. на придбання паливно – мастильних матеріалів, комп’ютерної техніки, миючих , дезинфікуючих засобів, господарчих товарів, підписку, оплату за водопостачання  та ін.  Також передбачено кошти на придбання камер спалювання, газових пальників та теплообмінників з метою підготовки закладів охорони здоров’я до нового опалювального сезону.

Виділено додатково кошти з районного бюджету в сумі 1059, 848 тис. грн.  на оплату праці медичним працівникам  в 3 кварталі.

 Центру первинної медико-санітарної допомоги депутати виділили додаткові асигнування в сумі 135, 659 тис. грн. за рахунок залишків коштів медичної субвенції на придбання канцтоварів, комп’ютерної техніки, господарчих товарів, придбання двох електрокардіографів для Бондарівської і Сичанської лікарських амбулаторій.

Для оплати праці медпрацівникам ЦПМСД в 3 кварталі  додатково виділено з районного бюджету 403,963 тис. грн.

 Депутати підтримали клопотання  Територіального центру про виділення 1 додаткової штатної одиниці  соціального робітника та виплати допомоги на оздоровлення працівникам Центру.

На дообладнання тренажерів ФСК «Нива» виділили з районного бюджету додатково 54,175 тис. грн.

На сесії затвердили інші субвенції Марківській селищній раді на виконання комплексної програми профілактики та боротьби зі злочинністю в Марківському районі на 2017 рік (100,0 тис. грн.) та на придбання житла.

Вже традиційно сільські та селищна рада надали інші субвенції для функціонування та розвитку своїх територій  в загальному обсязі 452,308 тис.грн., в тому числі:

Марківська селищна рада – 88,7 тис. грн.;

Кабичівська сільська рада – 92,391 тис. грн.;

Краснопільська сільська рада – 113,447 тис. грн.;

Кризька сільська рада – 51,994 тис. грн.;

Ліснополянська сільська рада – 22,904 тис. грн.;

Сичанська сільська рада -82, 872 тис. грн.

Передбачили іншу субвенцію з районного бюджету Бондарівській сільській раді в сумі 135, 446 тис. грн. на 10-відсоткове співфінансування проекту по капітального ремонту за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку КНДЗ (яслі-садок) «Надія» в с. Курячівка.

Депутати також внесли відповідні зміни до ряду районних програм згідно порядку денного, надали згоду на продаж нежитлової будівлі та ін.

Не дочекавшись третю сесію поспіль звіту керівника згідно плану районної ради про стан справ в Марківському РТМО та враховуючи висновки профільної комісії Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА, депутати прийняли рішення про кадрові зміни в установі.

З повним переліком питань порядку денного 16 сесії районної ради та результатами поіменного голосування можна ознайомитися на офіційному сайті районної ради. 



« повернутися до списку новин