Марківська районна рада

Двадцять четверта (позачергова) сесія районної ради сьомого скликання

Переглядів: 538

Сьогодні, 22 червня 2018 року, відбулася двадцять четверта (позачергова) сесія районної ради сьомого скликання. Провів її голова районної ради Андрій Лигута.

В роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники правоохоронних органів, сільські голови та інші.

Із 26 районних обранців прибули та зареєструвалися 17.

Перед початком пленарного засідання Андрій Костянтинович запропонував присутнім в залі вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання.

На сесії депутати розглянули ряд питань фінансового характеру, які потребували негайного вирішення.

Зокрема, виділили додатково з районного бюджету кошти в сумі 498 тис.грн. для співфінансування (30% від повної вартості) на придбання шкільного автобуса.

З метою організації сучасного освітнього простору Нової української школи затвердили субвенцію з обласного бюджету в сумі 506 тис.грн. та виділили додатково з районного бюджету 392 тис. грн. для придбання дидактичного матеріалу, технічного обладнання та меблів для майбутніх першокласників шкіл району.

Також депутати затвердили субвенцію з обласного бюджету в сумі 500 тис. грн. на лікування хворих на цукровий і не цукровий діабет для оплати рецептів з червня місяця поточного року.

Сільські та селищна ради виділили до районного бюджету інші субвенції в сумі 417 тис.252 грн. на розвиток своїх територій. Так, Марківська селищна рада виділила 48 тис.900 грн. на оплату послуг з технічного забезпечення та організації проведення святкових заходів, присвячених Дню Конституції, та 1555 грн. на придбання господарчих та будівельних товарів для сільського клубу «Мрія».

Краснопільська сільська рада виділила 96,5 тис. грн. для придбання шкільного інвентарю та 14 тис. грн. на придбання ноутбука Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ст.

По Ліснополянській сільській раді затверджено субвенції на суму 30 тис. грн. для проведення ремонтних робіт в Ліснополянській ЗОШ І-ІІІ ст.; 10 тис. грн. на придбання костюмів для самодіяльних колективів Ліснополянського СБК; 4700 грн. на придбання будівельних матеріалів для ремонту у клубі с. Марківське. Також депутати передбачили кошти в сумі 10 тис грн. на виготовлення робочого проекту на створення при школі групи для дошкільнят.

Сичанська сільська рада виділила майже 96 тис. грн. на придбання меблів та навчальних комплектів; 16 тис грн. на облаштування початкових класів Караван-Солодківської ЗОШ І-ІІІ ст.; майже 34 тис грн. на придбання музичного інструменту гармонь для СБК с.Караван-Солодкий.

Для Сичанської ЗОШ І-ІІІ ст. депутати виділили 45 тис.грн. на придбання будівельних матеріалів та 10 тис грн. на придбання вхідних дверей для СБК с. Сичанське.

Як підсумок, затверджено запропоновані зміни до районного бюджету на 2018 рік.



« повернутися до списку новин