Марківська районна рада

На Марківщині привітали ветеранів Другої Світової війни

Переглядів: 465

Сьогодні, 7 травня 2018 року, напередодні  Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба, секретар селищної ради Лілія Андрієнко, заступник керуючого Північним регіоном (Марківський район) ПрАТ «Агротон» Сергій Григоренко та представник трудового колективу підприємства «Марківський сирзавод» Олександр Дорошенко навідалися до вже літніх ветеранів Другої Світової війни та привітали їх із наступаючим святом Великої Перемоги.

На сьогоднішній день у Марківському районі  залишилося живих 14 чоловік, які брали участь у війні з німецько – фашистськими загарбниками. За станом здоров’я вони вже не покидають свої оселі, погано бачать та чують, але мають добру пам’ять і можуть довго розповідати про всі жахи війни, які їм довелось пережити.

Колєснік Анна Федорівна, Мошонська Наталія Михайлівна, Очкур Іван Іванович, Попович Микола Павлович, Шевченко Марія Іллівна, Газій Іван Юхимович були раді приділеній їм увазі.

Очільники району щиро привітали ветеранів із святом Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, подякували кожному  за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі та помислів,  за особистий подвиг, який вони зробили для держави,  побажали міцного здоров’я та мирного неба над головою та вручили продуктові набори. Від ПрАТ «Агротон» (Марківський район) було вручено ветеранам грошові подарунки, а від Марківського сироробного заводу - продукцію їхнього виробництва.

Ветерани, які проживають на територіях сільських рад району також не були залишені без уваги. Їх відвідали голови відповідних сільських рад, керівники сільгосппідприємств та депутати всіх рівнів.



« повернутися до списку новин