Марківська районна рада

Засідання постійної комісії районної ради з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів та пленарне засідання 37 (позачергової) сесії

Переглядів: 440

Сьогодні, 22 липня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів з таким порядком денним:

  1. Про затвердження об’єкту, що фінансуватиметься у 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
  2. Про виділення коштів із місцевого бюджету на співфінансування будівництва «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, в селі Лісна Поляна Марківського району».

 

Також, цього дня відбулося пленарне засідання тридцять сьомої (позачергової) сесії Марківської районної ради Луганської області сьомого скликання, де на розгляд депутатському корпусу винесено питання про затвердження об’єкту, що фінансуватиметься у 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Прийнято відповідне рішення.



« повернутися до списку новин