Марківська районна рада

Робоча нарада щодо обговорення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку

Переглядів: 463

Сьогодні, 23 березня поточного року, голова Марківської районної ради А.К. Лигута взяв участь в робочій нараді щодо обговорення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку під керівництвом голови Марківської райдержадміністрації І.А. Дзюби.

У нараді взяли участь голови сільських та селищної рад, військовий комісар Марківського ОРВК, заступник голови та керівник апарату райдержадміністрації, представники районної ради, керівники відділів райдержадміністрації, представники медичної галузі, комунальних підприємств, директори дитячих садочків.

На початку наради військовий комісар Марківського ОРВК Ю.О. Шемякін, проінформував голів сільських та селищної рад щодо весняного призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Марківської РДА Н.М. Мартинюк довела до відома присутніх щодо обласного конкурсу проектів місцевого розвитку, де ініціаторами проектів можуть бути органи самоорганізації населення, громадські організації, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, ініціативні групи громадян, які внесли Проект на розгляд місцевої ради та взяли на себе зобов’язання залучити до його фінансування не бюджетні кошти в обсязі не менше 5 % від його загальної вартості. Строк подання проектів: з 16.03.2018 року по 22.05.2018 року.

Після обговорення теми наради відбувся жвавий діалог, у ході якого керівники районних представницьких органів влади, сільські та селищний голови отримали кваліфіковані відповіді на всі хвилюючі їх запитання.

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин