Марківська районна рада

Святковий захід до Міжнародного Дня захисту дітей

Переглядів: 661

 

У світі всі малята —   

І хлопчики й дівчата —

Повинні право мати

Щасливими зростати.

В турботливій країні,

У люблячій родині,

Мужнітимуть здорові

Біляві й чорноброві.

Бо очі карі й сірі

У злагоді та мирі

Не плачуть, а сміються,

Що «дітками» зовуться.

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії не тільки для дітлахів, але й для  дорослих. Так відбулося і цього року.

З цієї нагоди 1 червня 2018 року в селищі Марківка відбувся районний святковий захід за участі дітей різних вікових категорій - від самих маленьких до тих, які вже скоро будуть прощатися з дитинством.

Урочисте відкриття свята почалося привітальними словами голови Марківської районної ради Андрія Лигути та голови районної державної адміністрації Ігоря Дзюби.

Вони щиро привітали всіх присутніх з чудовим святом Днем захисту дітей, адже саме наші діти – це найдорожче, що у нас є. В дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів, щоб в житті кожного обов’язково засяяла зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Закликали усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю країни.

Святково-розважальне дійство проходило в парку «Казка», де відбувся святковий концерт юних артистів та ігрова програма. Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах, іграх, естафетах, за що отримали море позитивних емоцій та солодощі.

Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де дітки могли дати волю своїм фантазіям. Оцінювати суворо такі творіння організатори конкурсу не бралися, адже запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей і їх батьків – ось найбільша нагорода. У дітлахів була можливість потанцювати , поспівати, зробити дитячий аква – грим.

І не дивлячись на прохолодну погоду на вулиці, можна було побачити велику кількість усміхнених дітей зі своїми батьками, що завітали на свято. Тож нехай ці посмішки та гарний настрій залишаться з ними на довгі роки, а їх дитинство буде щасливим та безхмарним.

 

 

 



« повернутися до списку новин