Марківська районна рада

Засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів

Переглядів: 467

Сьогодні, 14 вересня 2018 року, відбулося засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів, яке провів її голова Сергій Труш. В роботі засідання комісії взяли участь голова районної ради Андрій Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та начальник управління фінансів РДА Ірина Кравцова.

На розгляд комісії було винесено такі питання:

1. Про затвердження проекту розпорядження голови Марківської районної державної адміністрації Луганської області «Про розподіл іншої субвенції з місцевого бюджету на проекти освітнього обміну між Луганською та Львівською областями».

2. Про затвердження проекту розпорядження голови Марківської районної державної адміністрації Луганської області «Про розподіл субвенції з місцевого бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету».

3. Про затвердження проекту розпорядження голови Марківської районної державної адміністрації Луганської області «Про розподіл субвенції з місцевого бюджету на виплату допомоги сім?ям з дітьми, малозабезпеченим сім?ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю І групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету».

 

 



« повернутися до списку новин