Марківська районна рада

З Днем працівників сільського господарства!

Переглядів: 373

Шановні працівники та ветерани

сільськогосподарської галузі!

Щиро вітаю всіх вас зі святом, яке користується особливою повагою в суспільстві – Днем працівників сільського господарства!

Це свято заслужено вважається всенародним, адже завдяки праці сільських трударів забезпечується добробут і благополуччя кожної людини, гарантується продовольча безпека нашої держави.

Дозвольте від щирого серця подякувати вам – хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району, за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого рідного краю, до своєї землі.

Незважаючи на всякі негаразди, складні погодні та інші життєві умови, ви робите все, аби вчасно посіяти, доглянути, зібрати вирощений урожай,виготовити з нього продукти харчування, забезпечивши мешканців району необхідною продовольчою продукцією. За це вам честь і хвала.

Бажаю,щоб земля рясніла золотом щедрих врожаїв, на столі у кожній оселі завжди був свіжий запашний хліб, а у життя втілювалися всі ваші плани. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно оціненою.

З повагою,

голова Марківської районної ради                          А.К. Лигута

 



« повернутися до списку новин