Марківська районна рада

Засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів

Переглядів: 366

 

09 вересня в кабінеті голови Марківської районної ради відбулося засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів з таким порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення районної ради від 22 липня 2019 року № 37/1 «Про затвердження об`єкта, що фінансуватиметься у 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

2. Про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.

Змінами до рішення районної ради від 22 липня 2019 року № 37/1 Марківською райдержадміністрацією було запропоновано капітальний ремонт доріг селища Марківка замінити придбанням техніки. Під час обговорення депутати дійшли висновку не рекомендувати виносити зазначене питання на розгляд пленарного засідання в зв`язку з тим, що ремонт доріг має першочергове значення для території району. А затвердження коштів, які надійшли на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, рекомендовано винести на розгляд на пленарному засіданні сорок першої (позачергової) сесії.

 



« повернутися до списку новин