Марківська районна рада

Випускний вечір - 2018

Переглядів: 1033

В шкільній оселі свят завжди багато,

Де музика лунає, чути спів,

Але у нас сьогодні надзвичайне свято –

Ми проводжаємо своїх випускників!

Тепер належить їм майбутнє України

І їм долати сходинки життя.

Вони – надія наша, наша зміна,

Вони – це наше світле майбуття!

Випускний вечір - незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це не просто літній день, а радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, амбіціям і прагненням. 
22 - 23 червня 2018 року у загальноосвітніх закладах Марківського району відбулися випускні вечори для учнів 11- их класів. У цьому році документ про здобуття повної середньої освіти отримали 88 випускників району. 
23 червня в районному Будинку культури відбувся святковий випускний вечір для учнів Марківської гімназії. 
З цією важливою подією випускників прийшли привітати голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, заступник керуючого Північним регіоном (Марківський район) ПрАТ «Агротон» Сергій Григоренко, начальник відділу освіти РДА Анатолій Бородавка, вчителі, батьки.
Вони бажали випускникам щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, наснаги та оптимізму! Багато ще теплих слів в цей вечір почули на свою адресу випускники. Усі вони об’єднані побажаннями успіху, кар’єрного росту, а насамперед – людяності, про яку ніколи не можна забувати. 
Випускники в свою чергу висловили вдячність своїм вчителям, які раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важкі хвилини. Також, подякували своїм батькам, які покладають на них свої надії та сподівання.
Під час свята колишні школярі, а тепер вже дорослі юнаки та дівчата, мали можливість згадати свої перші дні у школі, наче знову прожити всі ті роки.
Вже колишні учні успішно склали зовнішнє незалежне оцінювання та здобули повну загальну середню освіту. Цього вечора вони отримали атестати з рук директора рідного навчального закладу Лариси Єфіменко.
Не обійшлось цього року і без медалістів. За успіхи в навчанні медалями були нагороджені двоє випускників Марківської гімназії: Владислав Назаренко – золотою медаллю, Дарья Соколова – срібною.

Також золотими медалями нагороджено: Антона Мішуру – випускника Бондарівської гімназії та Валерію Дяченко – випускницю Кризької ЗОШ I – III ст.
Одинадцятикласники подарували всім присутнім шкільний вальс та флешмоб, а також прощалися з гімназією піснями у власному виконанні.
Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували до самісінького ранку. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це випускники гімназії, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. То ж у добру путь!



« повернутися до списку новин