Марківська районна рада

З дружнім візитом на Марківщину завітала делегація Бродівського району Львівської області

Переглядів: 410

Сьогодні делегація Бродівського району Львівської області на чолі з голової районної ради Євгеном Шведом з дружнім візитом відвідала Марківський район. Гостей зустрічали голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова райдержадміністрації Ігор Дзюба.

В ході візиту делегація відвідала Марківський сироробний завод, де мала змогу ознайомитися з продукцією і технологією виробництва твердих сичужних сирів та продегустувати їх.

Наступним об’єктом огляду став районний стадіон ФСК «Нива». Гості мали змогу побачити борцівський, тренажерний зали. Ознайомилися з планом заходів, які на ньому проводяться.

Також учасники зустрічі завітали до ДНЗ № 1 «Теремок» та до Центру надання адміністративних послуг.

В даному заході участь прийняла делегація Білокуракінського району на чолі з головою районної державної адміністрації Сергієм Іванюченком.

Завершився візит за круглим столом в районній центральній бібліотеці, де працівники культури презентували гостям візитну карточку Марківського району. Білокуракінський район презентував Сергій Іванюченко, а Бродівський – Євген Швед.

Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю в галузях освіти, культури та спорту між Бродівським, Марківським та Білокуракінським районами.   

  

  



« повернутися до списку новин