Марківська районна рада

Районне святкування Нового 2019 року та Різдва Христового

Переглядів: 370

Новий рік - це справжнє свято – свято яскравих посмішок, радісних дітей, гарного настрою, свято сюрпризів та неперевершених чудес.

Тож сьогодні, 28 грудня, відбулося районне святкування Нового 2019 року та Різдва Христового.

Біля зеленої красуні зібралися маленькі й дорослі жителі та гості селища в очікуванні святкового дійства. Перед присутніми виступили голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова райдержадміністрації Ігор Дзюба. Вони привітали громаду з наступаючими новорічними святами,  побажали всім гарних новорічних і різдвяних свят, щастя та радості, щоб наступний 2019 рік увійшов у кожну оселю з миром, добром, благополуччям та примножував сили для плідної праці заради добробуту і життєвих успіхів.

На відкриття прибув Дід Мороз із Снігуронькою, з рук яких дітки, що приймали участь у конкурсах та водили хороводи біля ялинки, отримували різноманітні подарунки і солодощі.

Веселі новорічні та різдвяні пісні у виконанні працівників закладів культури району, вихованців центру дитячої творчості та аматорів сцени зігріли теплом та радістю всіх присутніх на святі.

Малюки раділи подарункам, а кожен дорослий біля новорічної ялинки загадав бажання, щоб життя дітлахів було світлим та радісним у колі родини. А коли бажання одне на всіх, воно обов’язково здійсниться!



« повернутися до списку новин