Марківська районна рада

У рамках вивчення програми з термомодернізації закладів освіти перші керівники району відвідали Ліснополянську ЗОШ I – III ст..

Переглядів: 280

25 лютого голова Марківської районної ради Андрій Лигута разом з головою районної державної адміністрації Костянтином Тимунем у рамках вивчення програми з термомодернізації закладів освіти відвідали Ліснополянську ЗОШ I – III ст..

Станом на сьогодні в школі завершена повна термомодернізація закладу: утеплення зовнішніх стін, заміна дерев’яних вікон та дверей на металопластикові енергозберігаючі блоки, облаштування вентиляції, тощо.
Директор школи Віталій Дяченко ознайомив перших керівників району з обсягом проведених ремонтних робіт.

На капремонт Ліснополянської ЗОШ ще у 2018 році було виділено кошти понад 4,2 млн. гривень (більше 3,8 млн. гривень – кошти ДФРР, понад 70 тис. гривень – з обласного бюджету, біля 240 тис. гривень – з районного, майже 120 тис. гривень – Ліснополянського самоврядного органу).

У 2019 році було прийнято рішення депутатським корпусом районної ради щодо додаткового виділення коштів на термомодернізацію закладу на умовах співфінансування у сумі – 244 тис. 864 грн..

У керівників району в ході візиту виникло багато питань щодо якості проведених робіт.



« повернутися до списку новин