Марківська районна рада

Постійна комісія з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів продовжила свою роботу

Переглядів: 591

Сьогодні, 18 грудня поточного року, постійна комісія з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів продовжила свою роботу.

На засідання виносилось ряд питань порядку денного:           

1. Про уточнення асигнувань Марківському районному територіальному медичному об?єднанню.

2. Про надання дозволу на призначення у 2019 році головному лікарю Марківського районного територіального медичного об?єднання Третяку А.М. надбавки за інтенсивність та напруженість у роботі в розмірі 50 відсотків його посадового окладу.

3. Про виділення додаткових коштів на преміювання працівників КЗ «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

4. Про збільшення обсягів кошторисних призначень за рахунок залишків медичної субвенції обласного бюджету комунальному закладу «Марківський

5. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2019 рік.

6. Про перенаправлення та виділення додаткових асигнувань для завершення бюджетного року відділу культури Марківської районної державної адміністрації.

7. Про уточнення асигнувань по закладах освіти.

8. Про виділення коштів з районного бюджету для покращення матеріально-технічної бази спортивної зали Курячівської ЗОШ І-ІІ ст.

9. Про перенаправлення видатків для оплати за газ та додаткове виділення коштів Марківській районній комунальній установі фізкультурно-спортивний комплекс «Нива».

10. Про виділення коштів Марківському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луганської області.

11. Про внесення змін до штатного розпису Марківського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луганської області з 01.01.2019 р.

12. Про виділення коштів радіоінформаційній організації «Марківська районна редакція радіомовлення».

13. Про виділення бюджетних асигнувань ДПРЧ – 23 ГУ ДСНС України у Луганській області.

14. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.

15. Про затвердження районного бюджету на 2019 рік.

Члени профільної комісії розглянули питання і по кожному з них прийняли відповідні рішення.



« повернутися до списку новин