Марківська районна рада

Пленарне засідання тридцять дев`ятої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 852

 

Сьогодні, 31 липня під керівництвом голови Марківської районної ради Андрія Лигути відбулось пленарне засідання тридцять дев’ятої (позачергової)  сесії районної ради сьомого скликання. Передувала сесії робота постійних комісій районної ради сьомого скликання.

 Для роботи в сесії зареєструвалося 16 районних обранців.

Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік.  Зокрема, затвердили виділення коштів із місцевого бюджету на співфінансування проектів з реконструкції (термомодернізації) будівель Ліснополянської (244 тис. 864 грн.) та Кризької (318 тис. 775 грн.) шкіл, Бондарівської гімназії (686 тис. 249 грн.) , що реалізуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Співфінансування Марківської селищної ради складає 416тис. 629грн.

Виділено іншу субвенцію сільському бюджету з районного бюджету в сумі 650 тис. грн.  для проведення першочергових робіт з Капітального ремонту «Будинок культури» у с. Кабичівка.

Затверджено Фінансовий план на 2019 рік комунальному некомерційному підприємству «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Виділено додаткові кошти з районного бюджету відділу культури Марківської РДА у сумі 111 тис. 153 грн. на придбання енергозберігаючих віконних блоків СК «Мрія».

Депутатським корпусом затверджено Програму фінансової підтримки на 2019 рік (зі змінами) комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Також, підтримано клопотання про виділення коштів із місцевого бюджету на співфінансування проекту будівництва «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, в с. Лісна Поляна Марківського району» в сумі 804 тис. грн., з якої співфінансування Марківської селищної ради складає 80 тис. грн.

Підтримано клопотання Марківського РТМО про відміну рішення №32/21 від 21.02.2019 р. в зв`язку зі зміною назви.

В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили рішення з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Відомості про результати поіменного голосування з прийнятих питань на пленарному засіданні тридцять дев’ятої (позачергової) сесії розміщенні на офіційному веб-сайті Марківської районної ради.



« повернутися до списку новин