Марківська районна рада

Урочистий захід, присвячений Дню юриста

Переглядів: 399

8 жовтня поточного року, в залі засідань райдержадміністрації відбувся урочистий захід, присвячений Дню юриста.
Бути юристом почесно і відповідально. Для українського суспільства професія юриста дуже важлива, особливо нині, коли відбуваються процеси формування та розвитку правових засад громадянського суспільства та становлення України, як демократичної держави. В першу чергу на правове суспільство покладають надії та сподівання встановлення принципу верховенства права, вдосконалення української законодавчої бази, посилення правових гарантій захисту різних верств населення та підвищення рівня правової культури українців.
Всіх юристів району з професійним святом привітали заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик та голова районної державної адміністрації І.А. Дзюба. 
«Ваша діяльність спрямована на забезпечення справедливості й законності в суспільстві, створення стабільного механізму реалізації правових норм в роботі державних органів. Хай усвідомлення вашої причетності до державотворних процесів в умовах інтеграції України у світову спільноту надихає на нові здобутки в ім’я укріплення верховенства Закону і Права», - сказала заступник голови райради Г.Д. Худик.
Також свої колег вітали керівники установ, підприємств, організацій в структурі яких є працівники юридичної сфери. 
Чудового настрою додали пісенні номери працівників культури та талановитої молоді.



« повернутися до списку новин