Марківська районна рада

Проводи до лав Збройних Сил України

Переглядів: 360

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.
Сьогодні, 10 квітня в приміщенні Марківської школи естетичного виховання відбулися урочисті проводи призовників весняного призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.
Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.
Цього теплого весняного дня, щоб провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.
Відкриваючи захід військовий комісар Марківського об’єднаного військового комісаріату, підполковник Юрій Шемякін, зачитав Указ Президента України, відповідно до якого 5 юнаків Марківського району призвано на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. До захисту Батьківщини цієї весни приєднається 5 найкращих синів нашого району: Олександр Гайдаш (с. Просяне), Антон Ульченко (с. Веселе), Олександр Брюховецький (с. Височинівка), Сергій Бутков (с. Кризьке), Костянтин Шуліка (с. Виноградне), які будуть надійною заміною наших прославлених дідів і прадідів.
Зі словами вітання і найкращими побажаннями до новобранців звернулися заступник голови Марківської районної ради Галина Худик та перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому. А ще побажали, щоб той час, який хлопці там проведуть, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями.
У ході церемонії новобранцям вручено пам’ятні подарунки від голів сільських рад.
До молодого поповнення українського війська з побажаннями також звернувся заступник голови громадської організації «Марківська районна організація Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів) Віктор Андрієнко, який не на словах знає, що таке виконувати свій військовий обов’язок.
Від імені всіх призовників урочисту обіцянку з честю виконати свій військовий обов’язок склав Костянтин Шуліка. А найтепліші щирі слова побажань висловила його мама – Ірина Шуліка.
До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися працівники районного Будинку культури, СК «Мрія», викладачі та вихованці школи естетичного виховання, які подарували присутнім чудову концертну програму. 
В добру путь,призовники!



« повернутися до списку новин