Марківська районна рада

Пленарне засідання (позачергової) п’ятдесят другої сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 886

 

26 червня відбулося пленарне засідання (позачергової) п’ятдесят другої сесії районної ради сьомого скликання з дотриманням вимог карантину.

Голова районної ради Андрій Лигута подякував депутатам за порозуміння щодо проведення сесії під час карантину та відповідальне ставлення до своїх обов‘язків.

Перед початком роботи сесії Андрій Костянтинович представив депутатам новопризначеного начальника Марківського відділу поліції ГУНП України  підполковника поліції Віталія Токарєва.

Роботі сесії передували засідання постійних комісій  районної ради, на яких попередньо вивчено та детально опрацьовано всі питання порядку денного (порядок денний) пленарного засідання.

Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2020 рік.  Загальна сума додаткових коштів, виділених з районного бюджету на утримання та розвиток установ складає близько 6 млн. грн.. Зокрема:

КНП «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради» виділено додаткові бюджетні асигнування з районного бюджету на оплату праці та преміювання до професійного свята - Дня медичного працівника, на забезпечення лікарськими засобами,  медикаментами, продуктами харчування, тощо.

На капітальний ремонт покрівлі пологового будинку КНП «МБЛМРР» затверджено суму 1 млн. 437 тис. грн..

Також підтримано клопотання щодо виділення коштів на придбання житла для лікаря КНП «МБЛМРР» та надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу у сумі 460 тис. грн..

Виділено додаткові асигнування з районного бюджету КНП «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради на загальну суму 64 тис. грн.. на преміювання працівників з нагоди професійного свята.

Відділу культури, молоді та спорту Марківської райдержадміністрації депутатським корпусом виділено кошти на виплату заробітної плати та стимулюючі надбавки, придбання віконних блоків для Марківського РБК – 36 тис. грн.. На встановлення автоматичної установки пожежної сигналізації в Школі естетичного виховання (129 тис. грн..), на систему оповіщення про пожежу (80 тис. грн..) і на виконання робіт з вогнезахисту дерев’яних конструкцій (49 тис.грн.).

Уточнено та виділено додаткові кошти відділу освіти Марківської райдержадміністрації. Зокрема, на капітальний ремонт ганку Кабичівської ЗОШ I-III ст..  497 тис. грн.. , проведення поточного ремонту борцівського залу Марківської гімназії з улаштуванням санітарного вузла та душових кабінок. (98 тис. грн..). Задоволено повну потребу навчальних закладів щодо обладнання згідно вимог Нової української школи, виплати винагороди переможцям учнівських олімпіад і конкурсів та їх наставників.

Марківській КУ ФСК «Нива» виділено кошти на виплату заробітної плати та стимулюючих надбавок – 77 тис.грн.                   

Внесено зміни до фінансового плану на 2020 рік КНП «МБЛМРР» та КНП «ЦПМСД».

Також затверджено статути у новій редакції початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу (ШЕВ), КЗ «Марківський районний Будинок культури», КЗ «Марківська централізована бібліотечна система».

Розглянуто та задоволено запит депутата Тетяни Самойленко.

Внесено зміни до списку присяжних Марківського районного суду.

Відомості про результати поіменного голосування з прийнятих питань на пленарному засіданні розміщенні на офіційному вебсайті Марківської районної ради.

Голова Марківської районної державної адміністрація Костянтин Тимунь довів до відома депутатів, щодо складання своїх службових повноважень. Подякував депутатському корпусу за співпрацю. В свою чергу голова районної ради Андрій Лигута відмітив, що протягом цього періоду співпраця між депутатським корпусом і райдержадміністрацією була результативною.



« повернутися до списку новин