Марківська районна рада

Засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів

Переглядів: 610

 

Сьогодні, 15 лютого 2017 року відбулося засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів.

В роботі комісії взяли участь голова Марківської районної ради А.К. Лигута, заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик,  перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Трубіцин, начальник  управління фінансів райдержадміністрації І.І. Кравцова,  керуючий  справами Марківської районної ради О.О. Міхальцов та  головні розпорядники коштів.

На комісії були розглянуті питання, які включені до   порядку денного чергової сесії районної ради:

  1. Про внесення змін до районного бюджету на  2016 рік.
  2. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2016 рік.
  3. Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.
  4. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Марківського району на 2016 рік.
  5. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Марківського району на 2017 рік.
  6. Про хід виконання районної програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Марківському районі на 2016 – 2017 роки за 2016 рік.
  7.  Про внесення змін до районної Програми розвитку української мови, культури та національної свідомості громадян України на території Марківського району на 2016 – 2018 роки.
  8. Про надання дозволу відділу освіти Марківської районної державної адміністрації на введення додаткових 3,06 ставки педагогічних працівників для здійснення у 2017 році дистанційного навчання на базі Кризької ЗОШ I – III ступенів.
  9. Про надання дозволу відділу освіти Марківської районної державної адміністрації на введення 1 ставки водія шкільного автобуса в штат Марківської гімназії.
  10. Про внесення змін до штатного розпису районної ради.

 



« повернутися до списку новин