Марківська районна рада

Перші кроки у здійсненні мрії курячан

Переглядів: 463

Фізкультурно – спортивній роботі на території Бондарівської сільської ради приділяється значна увага як з боку голови самоврядного органу О.Б. Тіщенка, так і керівників сільгоспформувань. Депутат районної  ради, директор СТОВ «Агрофірма «Марківська» О.О. Палазюк опікується утриманням футбольної команди с. Курячівка, фінансово допомагає участі як дорослих спортсменів, так і дитячих команд в усіх районних та обласних змаганнях та турнірах.

На базі Курячівської школи відкрита і працює філія Марківської ДЮСШ з футболу (тренер В.І. Курячий, вчитель фізичної культури місцевої школи). Його вихованці – переможці районних та обласних турнірів. Доказ тому – останній виборонений кубок з футболу у традиційному районному турнірі, присвяченому пам’яті воїнів -прикордонників, які загинули при захисті державного кордону.

На сьогодняшній день в складі всіх футбольних команд, які представляють наш район на різних турнірах, є курячани. Представники волейбольної жіночої команди є кращими в районі.

Але великою проблемою для заняття спортом в с. Курячівка є аварійний стан спортивної зали.

Безліч обіцянок про її ремонт канули…

 Депутати Марківської районної ради задовольнили клопотання сільського голови Тіщенка О.Б. та прийняли рішення про виділення цільової субвенції з районного бюджету 1 млн. 303 тис. грн. для капітального ремонту спортивної зали села. І сьогодні, під час робочої поїздки, голова райради А.К. Лигута ознайомився з об’ємом ремонтних робіт названого об’єкту та обговорили з бригадою-підрядником хід їх виконання.

 



« повернутися до списку новин