Марківська районна рада

Відбулася щопонеділкова загальна нарада

Переглядів: 469

27 березня 2017 року  відбулася щопонеділкова загальна нарада з керівниками підприємств, установ, організацій селища Марківка, під керівництвом  першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Трубіцина.

В нараді прийняла участь заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик, яка проінформувала присутніх про  поточний стан справ районної ради.

Перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Трубіцин доповів про стан справ у Марківському районі та про роботу комунальних служб, проходження опалювального сезону в районі.

Селищний голова І.А. Дзюба доповів щодо питань благоустрою селища.

Про стан роботи тренерсько – педагогічного колективу Марківської  дитячо – юнацької спортивної школи за 2016 рік та поточний період 2017 року проінформував директор Марківської ДЮСШ О.Г. Ткаченко.

Доповіла про роботу Марківської центральної бібліотечної системи в 2016 році та поточний період 2017 року Р.М. Пономарьова – директор Марківської ЦБС.

В.о. завідувача сектору з питань юридичної роботи райдержадміністрації Т.О. Онопрієнко щодо подачі електронних декларацій.

 

 



« повернутися до списку новин