Марківська районна рада

Святковий захід до Дня медичного працівника

Переглядів: 411

Традиційно, третьої неділі червня своє професійне свято відзначають люди, що обрали для себе найповажнішу і найвідповідальнішу професію — медичні працівники. Як часто саме від їх професіоналізму, відповідальності і гуманізму залежить життя людини. А ще — від їх чуйності і милосердя. І щороку, в день професійного свята, вони чують щирі слова подяки на свою адресу від вдячних пацієнтів та визнання своєї нелегкої, але такої необхідної щоденної праці.

На Марківщині медиків поважають і цінують. Як свідчення цієї поваги — урочисті заходи, які традиційно відбуваються у нашому районі напередодні свята. Цей рік не став виключенням. Велика святкова програма, адресована марківським медикам, відбулася в районному Будинку культури у четвер 13 червня. Працівники закладів культури району, а також аматори сцени доклали всіх зусиль, аби створити гарний святковий настрій усім, хто завітав на свято — гарні душевні пісні та яскраві танцювальні композиції, які вони представили на розсуд глядачів не залишили байдужими нікого.

За традицією, на початку заходу, кращих представників галузі охорони здоров’я району вітали та нагороджували грамотами і подяками перші керівники району.

Головний лікар Марківського об’єднаного територіального медичного об’єднання Андрій Третяк вручив Почесну грамоту обласного Департаменту охорони здоров’я лікарю з ультразвукової діагностики, лікарю – рентгенологу РТМО Любові Микитівні Ткаченко за активну громадську позицію, багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я області та з нагоди Дня медичного працівника.

У вітальній промові голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова райдержадміністрації Ігор Дзюба висловили щиру вдячність  за самовідданість, милосердя, доброту й щедрість душі всім лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу, всім, хто працює в лікарнях, поліклініках, амбулаторіях, фельдшерсько-акушерських пунктах, аптеках - усім, хто несе почесну вахту на сторожі здоров'я і життя громадян. Побажали всім міцного здоров’я на довгі роки, родинного тепла і затишку, творчої наснаги та нових успіхів у благородній справі.

Зі святом своїх колег щиро привітали і головний лікар Марківського РТМО Андрій Третяк і головний лікар НКП "Центру первинної медико-санітарної допомоги" Тамара Лигута. А особливо тепло присутні в залі вітали ветеранів медичної служби, яких від імені колег поздоровляла голова райкому профспілки працівників охорони здоров’я  Валентина Старостенко.

І, звісно, лунали вітання на адресу тих медичних працівників, які і в цей святковий день несуть свою невтомну службу, рятуючи найцінніший скарб — людські життя.

Хвилиною мовчання вшановано пам’ять працівників медичної галузі району, яких, на жаль, вже немає поряд, втім і посмертно зоріє добра слава за їх вклад у розвиток галузі.

 

 



« повернутися до списку новин