Марківська районна рада

У новий рік – з новим бюджетом району

Переглядів: 667

Тридцята сесія Марківської районної ради сьомого скликання відбулася 20 грудня 2018 року під головуванням очільника ради Андрія Лигути.

У засіданні взяли участь керівництво райдержадміністрації та її структурних підрозділів, директори комунальних установ, голови селищної та сільських рад, розпорядники бюджетних коштів, ЗМІ.

До сесійної зали прибуло та зареєструвалося 19 депутатів із 26. Шляхом голосування депутатський корпус обрав секретаря сесії – Людмилу Рипало. Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в складі трьох чоловік: Тетяну Самойленко, Євгена Онопрієнка, Інну Нєкрасову.

На порядок денний виносилось 40 питань (порядок денний), в ході розгляду яких на профільних комісіях було запропоновано ряд доповнень та змін. І все ж головне питання   сесії  стосувалося районного  бюджету на 2019 рік.  Попередньо обговоривши його проект на засіданнях комісій, депутати ухвалили рішення про головний документ району на наступний рік.

Крім того сесія розглянула  ряд Програм, що стосуються розвитку різних  соціально-економічних галузей району та внесла зміни до районного бюджету 2018 року.

Для покращення матеріально  – технічної бази закладів культури району, медичної та освітньої галузі, соціальної сфери, ФСК "Нива" додатково виділено кошти з районного бюджету.

Також депутати заслухали звіт головного лікаря РТМО Андрія Третяка та головного лікаря КЗ «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Тамари Лигути про стан справ в установі за 11 місяців 2018 року.

Загалом сесія районної ради пройшла злагоджено, оперативно і конструктивно. Це говорить про своєчасність та глибину вивчених питань до сесії на  засіданнях постійних комісій.

Вичерпавши   питання порядку денного та ухваливши з них рішення, голова районної ради Андрій Лигута подякував депутатам за плідну роботу.  Тридцята сесія районної ради сьомого скликання завершила свою роботу.



« повернутися до списку новин