Марківська районна рада

Загальна нарада керівників підприємств, установ, організацій району

Переглядів: 505

Сьогодні, 10 квітня 2017 року, відбулася щопонеділкова загальна нарада керівників підприємств, установ, організацій району під керівництвом першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Трубіцина.

Про стан справ в районі доповів перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації – С.М.Трубіцин.

Голова Марківської районної ради А.К. Лигута повідомив присутніх про поточні справи районної ради та зазначив, що матеріали на розгляд депутатському корпусу необхідно подати до 21 квітня. Точна дата проведення сесії буде повідомлена пізніше.

Також порушувалося питання щодо роботи Ощадбанку, на адресу якого від мешканців Марківського району надходять численні скарги, а саме «Про неможливість скористатися послугами банку в зв’язку з тим, що до приміщення банку їх (мешканців Марківського району) не пускають невідомі люди».

Потім голова райради запитав працівників ДСНС про стан пожежної безпеки в районі (за останній період ліквідовано 26 пожеж), на даний час це гостре питання, адже разом з минулорічним сухостоєм гинуть птахи, а також інші жителі фауни та винних у загоряннях не знайдено і не покарано.

Головою районної ради не було залишено без уваги й питання про роботу працівників ЛЕО. Бо вже довгий період практикується виїзд на виклики за рахунок користувачів електромережі. Цього не має бути,  адже кошти на аварійно-відновлювальні роботи повинні бути закладені в тариф, але дана проблема так і не вирішується.

Чи законна є вирубка лісів на даний час? Поцікавився ще А.К.Лигута. Відповіді поки що не має, а ліс продовжує винищуватись.

Про зустріч членів молодіжної обласної ради з головою Луганської обласної адміністрації Ю.Г. Гарбузом проінформувала присутніх головний редактор Марківського радіомовленння  В.О. Кліщова. На даний час іде робота над більш активною взаємодією з молоддю Марківщини. Більш тісний зв'язок  з суспільством сприятиме продуктивному розвитку в цілому району, адже за молоддю майбутнє.

Голова Марківської селищної ради І.А. Дзюба доповів присутнім про проведення дня довкілля на Марківщині, а також продовження традиції щотижня підтримувати в належному вигляді середовище, що оточує нас.

Начальник управління агропромислового розвитку В.І. Каркачов довів до відома про хід весняно-польових робіт.

Заслухали інформацію Т.М. Ахтирської про підсумки роботи Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за 2016 рік та пріоритетні напрямки роботи на 2017 рік.



« повернутися до списку новин