Марківська районна рада

Марківська гімназія відзначила свій 80-річний ювілей!

Переглядів: 928

 

Школа — велика дитяча країна,

В ній відкривається білий наш світ.

Тут пізнає себе кожна дитина,

І відправляється звідси в політ.

Знань надається тут першооснова,

Жити, дружити учились ми в ній.

Школу скінчили та линемо знову

В дзвінкоголосий і радісний рій.

В школі так щиро сміятися вміли,

Рішення легко приймалися в нас.

Впевнено всі ми до мрії летіли...

А повернутись не сила й не час...

У 1937 році відкрилася перша в районі Марківська середня школа. Відкрита вона була на базі першої школи – семирічки. У 2003 році середня школа отримала статус гімназії. За роки існування зміцнювалася матеріальна база закладу, обладнувалися навчальні кабінети, вчителі прикладали чимало зусиль, щоб вихованцям було добре і затишно навчатись в стінах рідної школи.

1 грудня Марківська гімназія відзначила свій 80-річний ювілей з дня її заснування.

 Урочистості пройшли у Районному Будинку культури.  В залі зібрались педагоги, учні та їхні батьки, випускники минулих років, а також численні гості. Зокрема, привітати педагогічний колектив з ювілеєм навчального закладу та її учнів прийшли  голова Марківської районної ради Андрій Лигута, перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин, народний депутат України Сергій Шахов, селищний голова Ігор Дзюба, заступник керуючого Північним регіоном (Марківський район) ПрАТ «Агротон Сергій Григоренко,  начальник відділу освіти Марківської РДА Анатолій Бородавка.

80 років - це серйозний ювілей, знакова дата. Тут впродовж десятків років напрацювали свої традиції в освітній сфері та різних інших проектах. Звісно ж, це заслуга адміністрації гімназії та всього його колективу, а також ветеранів, що свого часу започатковували ці традиції та сприяли розвитку цього навчального закладу. Я щиро вітаю і педагогів, і учнів, і випускників з цим чудовим святом, бажаю подальшого розвитку і процвітання. На сьогодні Марківська гімназія – це сучасний навчальний заклад, на якого треба рівнятися та яким варто пишатися, наголосив у привітальному слові голова районної ради Андрій Лигута.

Від депутатського корпусу районної ради сьомого скликання до ювілейної дати головою райради колективу Марківської гімназії вручено багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, ксерокс) для оптимізації робочого процесу.

Всією шкільною родиною для гостей свята було підготовлено яскраву концертну програму, в якій присутні мали змогу ознайомитися з історією Марківської гімназії.

 



« повернутися до списку новин