Марківська районна рада

Всеукраїнський день поезії

Переглядів: 485

День поезії покликаний об'єднати всіх людей, відданих віршам. У цей день по всьому світу проходять конкурси та фестивалі, зустрічі авторів і шанувальників, на яких початківці і досвідчені поети презентують свої збірники.

Так і сьогодні, у Всесвітній день поезії, в Марківській районній бібліотеці відбулася важлива подія для шанувальників поезії – презентація збірки оповідань «Бути людиною», однією з публікацій якої є власне оповідання місцевої поетеси Ольги Вікторівни Стрижаченко. Книга «Бути людиною» - це короткі історії про вияви людяності під час Другої світової війни.  Автори різного віку писали ці тексти найчастіше на основі спогадів – власних або ж родичів, друзів, знайомих.

Старшокласники Марківської гімназії, які були присутні на заході із захопленням слухали молоду талановиту поетесу та її оповідання «Сусідська баба».

Привітати Ольгу прийшли місцеві літератори, любителі поезії та поціновувачі її творчості. Слухачі ділилися  враженнями про оповідання, задавали питання та бажали молодій авторці не зупинятись на досягнутому і підкорювати нові вершини творчості.

 



« повернутися до списку новин