Марківська районна рада

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування та Збройних сил України

Переглядів: 450

Оскільки так склалося історично, що такі свята, як День працівників статистики, Збройних сил України та День місцевого самоврядування поряд в числі календаря, тому 7 грудня в актовій залі РДА проведено урочистості з нагоди вищезазначених свят. Для кожного, хто є учасником однієї з цих ланок - цей захід є своєрідним святом визнання того, що їх праця та служіння на благо своєї громади, нашої Марківщини, кожної людини зокрема і України в цілому є незабутим та важливим для всіх.
В урочистому зібранні взяли участь керівники органів місцевого самоврядування району та посадові особи, депутати районної, селищної та сільських рад, ветерани органів місцевого самоврядування, працівники управління статистики, військовослужбовці, громадськість.
Розпочали урочистості зі слів вітання голови Марківської районної ради Андрія Лигути та першого заступника голови райдержадміністрації Олени Цовми.
У своїй промові Андрій Костянтинович наголосив на надзвичайно важливій ролі місцевого самоврядування у системі державного управління, висловив сільським головам, депутатам усіх рівнів та працівникам органів місцевого самоврядування подяку за роботу, благополуччя та успіхів всім, плідної праці на благо громади. 
Також привітав присутніх у залі військовослужбовців із Днем Збройних сил України та висловив їм велику подяку за мужність та героїзм у збереженні цілісності нашої держави, побажав міцного здоров’я і миру.
За доброю традицією, як вже заведено, посадовці району нагородили кращих представників місцевого самоврядування грамотами районної ради та райдержадміністрації. Зокрема, за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування району та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено:
Лідію Богдашка – секретаря Кабичівської сільської ради;
Аллу Войтенко – касира Гераськівської сільської ради;
Вікторію Котілевську – спеціаліста II категорії з інвестиційних програм Кабичівської сільської ради;
Наталію Кошелеву - спеціаліста II категорії – бухгалтера Кризької сільської ради.
За активну депутатську позицію, вагомий особистий внесок в розвиток Марківського району, добросовісне і відповідальне ставлення до виконання депутатських обов’язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування, посадовці району вручили грамоти районної ради та райдержадміністрації депутатам Марківської районної ради сьомого скликання: Тетяні Абросімовій, Віталію Мазниченку, Інні Нєкрасовій, Миколі Пальохі, Тетяні Самойленко, Олексію Сап’яну, Миколі Старостенку, Костянтину Тищенку, Олегу Шматку. 
Також, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних сил України спільною грамотою районної ради та райдержадміністрації нагороджено Володимира Пульного – т.в.о. заступника військового комісара – начальника відділення комплектування Марківського об’єднаного районного військового комісаріату.
З нагоди Дня працівників статистики листом подяки Луганської обласної державної адміністрації ногороджено начальника Марківського відділу статистики Людмилу Воронько.
Після привітань та церемонії нагородження гостям свята була представлена чудова концертна програма.



« повернутися до списку новин