Марківська районна рада

Вітання зі святом Водохреща!

Переглядів: 380

Шановні мешканці Марківщини!

19 січня, християни відзначають останнє велике свято різдвяно-новорічного циклу Водохреща, Йордана або Хрещення. За євангелійськими розповідями, Ісус у віці 30 років на річці Йордан прийняв хрещення від Івана Хрестителя. Прийнявши понад дві тисячі років тому хрещення в річці Йордані, Господь освятив усі водні простори Землі. Він освячує й кожного з нас під час нашого хрещення й, особливо, у День Богоявлення, коли ми очищаємось святою йорданською водою.

Тож прийміть мої щирі вітання зі Святом Водохреща, Богоявленням Господнім, Святим Йорданом! Цей день символізує очищення від усього нещирого і недоброго, служить джерелом світлої радості, зміцнює нашу віру в добро.

Я бажаю вам навіть у найскладніших життєвих ситуаціях не падати духом. Нехай священна Йорданська вода зробить усіх нас здоровими та дужими, очистить душі від тривог і негараздів. Хай помисли кожного з нас будуть світлими, а вчинки – благородними! Поруч з вами завжди будуть тільки щирі люди, готові наповнити світлом і радістю ваше життя!

Христос Хрещається!

 

З повагою,

голова Марківської районної ради          А.К. Лигута



« повернутися до списку новин