Марківська районна рада

Колегія Марківської райдержадміністрації

Переглядів: 374

Сьогодні, 3 червня відбулася колегія Марківської райдержадміністрації в якій взяв участь голова Марківської районної ради Андрій Лигута, заступник голови районної ради Галина Худик, голова постійної комісії районної ради з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів Сергій Труш.

На розгляд колегії виносились питання:

  1. Про підготовку закладів освіти району до нового 2019-2020 навчального року.
  2. Про затвердження заходів щодо організаційного і фінансового забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року.

Під час обговорення питань порядку денного головою Марківської районної ради Андрієм Лигутою були порушені наступні питання:

  1. щодо передачі закладів освіти району до об’єднаної територіальної громади Марківської селищної ради після проведення перших виборів 30 червня поточного року;
  2. щодо незавершених ремонтних робіт з термомодернізації п’яти шкіл Марківського району, а також незадовільної якості вже виконаних ремонтних робіт;
  3. відсутність планових заходів щодо проведення капремонту будівлі районного Будинку культури.

Одним з порушених питань було проведення капітальних та поточних ремонтів закладів освіти району. Андрій Костянтинович відмітив, що при розгляді даних питань найважливішою умовою успішної реалізації є їх доскональне вивчення. Як показала практика, не всі кошти, які були направлені на ремонти, були використані в повному обсязі, або взагалі не використані.

Якість завершених ремонтних робіт залишає бажати кращого. Це відмітили директора шкіл та голови сільських рад.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення по кожному з винесених на порядок денний засідання колегії питань.

 



« повернутися до списку новин