Марківська районна рада

Урочисті проводи футбольної команди вихованців Марківської Дитячо – юнацької спортивної школи до столиці України

Переглядів: 559

18 травня 2017 року відбулися урочисті проводи футбольної команди вихованців Марківської Дитячо – юнацької спортивної школи до столиці України.

Команда - переможець на чолі з тренером  Евгеном Моргосліп стали переможцями  І туру міжобласного турніру з футболу Unicef Football Cup та вибороли честь представляти Луганську область у фіналі турніру з футболу, який відбудеться з 19 – 21 травня 2017 року  в м. Київ на стадіоні ім. Віктора Баннікова.

Привітати юних спортсменів Марківщини та побажати перемоги завітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова селищної ради Ігор Дзюба.

«Ви є достойним прикладом для наслідування. Адже спорт, фізкультура – це те, що потрібно сьогодні державі, що виховує здорове молоде покоління, загартовує не лише м’язи, а й дух, - звернувся до юних футболістів голова райради. – Своєю працею та натхненням ви досягли значних спортивних результатів, і ще чимало успіхів, переконаний, чекає вас попереду. Тому щиро бажаю нових здобутків у спортивному житті та повернутися додому переможцями!». Батьки, в свою чергу,  благословляли дітей у добру путь.

Віримо, що юні спортсмени  – це майбутнє нашої країни!



« повернутися до списку новин