Марківська районна рада

Процес підготовки шкіл до нового 2020-2021 навчального року

Переглядів: 651

З метою підготовки до чергової сесії районної ради голова районної ради Андрій Лигута  та його заступник Галина Худик відвідали навчальні заклади району. В ході візиту вони ознайомились з процесом підготовки шкіл до нового навчального року.

В Кризькій ЗОШ I-III ст., яку очолює Олександ Пономар, наразі триває термомодернізація будівлі. Завершено улаштування відмостки, йде підготовка до утеплення фасаду приміщення, демонтується пандус. На черзі – ремонт класних кімнат та коридорів.

У Бондарівській гімназії завершено ремонт всіх класних кімнат та коридору на другому поверсі. Процес термомодернізації в самому розпалі. Станом на сьогодні в школі вже утеплено фасад основної будівелі, раніше замінено вікна та двері на енергозберігаючі,перекрито дахи, реконструйована вхідна група основного приміщення гімназії. Наразі для відводу поверхневої і дощової води проводиться улаштування відмостки та ремонтується вхідна група приміщення для початкової школи та завершується утеплення фасаду,  здійснюється поточний ремонт малої спортивної зали. Однією з проблем, озвученою директором гімназії Іриною  Тіщенко, є проведення ремонтів стелі евакуаційних виходів та відсутність шпалер для заміни в коридорі першого поверху основної будівлі.

Директор Курячівської ЗОШ I-II ст. Світлана Таранова ознайомила присутніх з ходом ремонтних робіт в школі, які на стадії завершення. Всі класні кімнати відремонтовані, облаштовуються коридори приміщення, на черзі – косметичний ремонт спортивної зали. Переймається керівник тим, що під час заміни даху не облаштовано  водовідведення, яке було передбачено проектно-кошторисною документацією, що може призвести до швидкої руйнації нової відмостки школи.

 Всіх керівників відвіданих навчальних закладів турбує питання щодо створення в школах належних умов з пожежної безпеки учнів та вчителів.

В ході перевірки особлива увага була приділена питанням облаштування перших класів  відповідно до вимог «Нової української школи», так як на дані цілі на останній сесії районної ради було уточнено кошти в повному обсязі.

 



« повернутися до списку новин