Марківська районна рада

Зустріч ветеранів

Переглядів: 460

Другий місяць осені починається з особливої дати. Цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, а в Україні також і День ветерана.
Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.
Сьогодні, 1 жовтня, з нагоди вшанування людей похилого віку та відзначення Дня ветерана організовано тематичний вогник, на який завітали заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, начальник Марківського ВП ГУНП в Луганській області Пилип Рогойський, голова ГО «Марківська районна організація ветеранів України ім. А.І. Єременка» Іван Левченко та сільські голови.
Посадовці привітали присутніх з днем людей поважного віку, побажали здоров’я, тепла та активного довголіття.
В ході заходу гостей частували запашними короваями, солодощами та гарячим чаєм. Працівники районного Будинку культури та сільських клубних закладів порадували присутніх задушевними та мелодійними піснями, подарувавши їм чудовий настрій.
Присутні висловили організаторам подяку за проведений захід, який пройшов у теплій і дружній атмосфері.



« повернутися до списку новин