Марківська районна рада

Привітання з Днем працівника соціальної сфери!

Переглядів: 681

Шановні працівники соціальної сфери!

Щорічно, у першу неділю листопада, в нашій державі відзначається День працівника соціальної сфери. Сердечно вітаю з професійним святом численний загін працівників цієї галузі.

Слова глибокої поваги та вдячності адресую всім, хто щоденно піклується забезпеченням державних гарантій соціального захисту та страхування, нарахування та виплати пенсій, медико-соціальної реабілітації, розв’язанням проблем зайнятості, оплати та безпеки праці, трудових відносин.

Саме через ваші серця щоденно проходять потреби і турботи пенсіонерів, людей з обмеженими можливостями, сиріт, безробітних, немічних і самотніх людей, загалом проблеми, які стосуються практично кожного жителя нашого району.

Служіння обраній справі, почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять вам заслужену людську шану і повагу.

Від імені депутатського корпусу районної ради та від себе особисто висловлюю вам щирі слова вдячності за працю, за благородство душі, чуйність і терпіння, які проявляєте щодня.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, домашнього затишку і тепла, щастя й радості, витримки та енергії у нелегкій благородній справі.

Зі святом!

З повагою, 

голова Марківської районної ради                       А.К. Лигута



« повернутися до списку новин