Марківська районна рада

Засідання колегії Марківської РДА

Переглядів: 595

27 листопада поточного року відбулося засідання колегії райдержадміністрації під головуванням першого заступника , в.о. голови райдержадміністрації Сергія Трубіцина.

В роботі колегії взяли участь голова Марківської районної ради Андрій Лигута, головний спеціаліст відділу організаційної роботи апарату облдержадміністрації Людмила Долгополова, начальники відділів та  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Начальник управління фінансів Марківської РДА Ірина Кравцова  доповіла про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року.

Про виконання районної програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в районі за 9 місяців поточного року прозвітувала начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Наталія Мартинюк.

З благоустрою населених пунктів району та озеленення присутніх ознайомила начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ Тетяна Качмарик.

Про стан кадрової роботи в райдержадміністрації за 10 місяців доповіла завідувач сектору управління персоналом Наталія Брославська, а про підсумки роботи ЦНАПу – директор Світлана Мальцева 

Підведено підсумки колегії райдержадміністрації та прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися до списку новин