Марківська районна рада

Мешканця Марківщини судитимуть за надання хабара поліцейському!

Переглядів: 533

Мешканця Марківщини судитимуть за надання хабара поліцейському!

 

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця за фактом пропозиції та надання ним неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України)         

Встановлено, що у період з 09.01.2017 по 14.01.2017 раніше судимий мешканець смт. Марківка Луганської області порушив правила адміністративного нагляду, встановлені Марківським районним судом, після чого 16.01.2017 запропонував та надав дільничному інспектору поліції неправомірну вигоду у розмірі 1500 грн задля нездійснення адміністративного нагляду стосовно нього.

Натепер обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк; санкція ч. 2 ст. 185 КК України передбачає покарання у виді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Начальник Марківського відділу

Старобільської місцевої прокуратури

Луганської області

радник юстиції                                                                             О. Опанасюк

 



« повернутися до списку новин