Марківська районна рада

Пленарне засідання тринадцятої сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 486

 

 17 лютого 2017 року відбулося пленарне засідання   тринадцятої сесії районної ради сьомого скликання,  під  керівництвом голови Марківської районної ради  А.К. Лигути.  У роботі сесії взяли участь 23 депутати.

 На засідання були запрошені перший заступник, в.о.  голови  райдержадміністрації, селищний та сільські  голови,  керівники підприємств, установ, організацій  району,  представники правоохоронних органів,  громадських  організацій та засобів масової  інформації.

Перед початком сесії заслухали першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Трубіцина, який повідомив про стан справ у Марківському районі на сьогоднішній день.

На порядок денний сесії винесли 29 питань, які попередньо були розглянуті  на засіданнях постійних комісій районної ради (порядок денний).

На сесії голова районної ради А.К. Лигута відзвітував про свою діяльність та роботу Марківської районної ради з початку скликання (звіт розміщенний на офіційному веб - сайті Марківської районної ради http://markivska.rayrada.org.ua/news/14-23-26-14-02-2017/).

 

 

       

 



« повернутися до списку новин