Марківська районна рада

Районний практичний семінар для керівників навчальних закладів за темою: «Інноваційна діяльність навчального закладу – ресурс забезпечення якості освіти в умовах становлення Нової української школи»

Переглядів: 474

11 травня поточного року на базі Ліснополянської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний практичний семінар для керівників навчальних закладів за темою: «Інноваційна діяльність навчального закладу – ресурс забезпечення якості освіти в умовах становлення Нової української школи».

В ході семінару директор навчального закладу Дяченко В.Ф. поділився з  присутніми  досвідом роботи, проблемами, перспективами розвитку школи у форматі «Нова українська школа».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Андрієнко Т.В. презентувала сучасні науково-методичні підходи до проблеми компетентності вчителя в умовах реформування освіти.

Методист районного методкабінету Денисенко І.В. провела практичне заняття з керівниками у руслі сучасних освітніх технологій.

Присутні також побачили фрагменти  інтегрованого заняття в 2-му класі з курсу «Я пізнаю світ» (вчитель Сит Т.Л.) та уроку-дослідження з  біології у 8 класі «Види та індивідуальні особливості памят’і» (вчитель Волкова Л.М.)

Учасники семінару активно обговорили побачене, обмінялися досвідом роботи та подякували господарям за цікавий і корисний захід.

Участь в роботі районного семінару взяли заступник голови районної ради Г.Д.Худик , перший заступник голови райдержадміністрації О.О. Цовма, начальник відділу освіти райдержадміністрації А.С.Бородавка.

Провела захід завідуюча  районним методичним кабінетом відділу освіти С.І.Босенко.

 



« повернутися до списку новин