Марківська районна рада

З робочим візитом до ФСК "Нива"

Переглядів: 364

22 січня поточного року голова районної ради Андрій Лигута зустрівся з юними вихованцями секції з греко - римської боротьби, яка працює на стадіоні «Нива» під керівництвом тренера Абаєва О.С.

Спортсмени поділилися своїми враженнями, із задоволенням продемонстрували спортивні досягнення.

Андрій Костянтинович  поцікавився станом ремонтних робіт у душових кімнатах, туалетах та дитячих роздягальнях. Побаченим залишився задоволений. Багато років  до  цих об’єктів не доходили, так би мовити, руки. А сьогодні – це затишні, естетично оформлені  приміщення, які відповідають всім санітарним вимогам.

В ході візиту голова районної ради обговорив з тренером  Олександром Сафарбековичем подальшу долю борцівської зали при Марківській гімназії. Це приміщення за проектом  ідеально підходить для занять дітей  греко - римською боротьбою та іншими видами спорту, також його розміщення зручне для відвідування учнями. Але  на даний час потребує термінового поточного ремонту.  Учасники зустрічі намітили план відновлення бази борцівської зали. Андрій Костянтинович пообіцяв винести дане питання на розгляд найближчої чергової сесії районної ради.

Відновлення  повноцінної роботи другої борцівської зали дасть можливість охопити всіх бажаючих дітей займатися спортом.



« повернутися до списку новин