Марківська районна рада

Марківський районний сектор  філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину

Переглядів: 369

Режим роботи в умовах загальнонаціонального карантину

Марківський районний сектор  філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

З 18 березня 2020 року:

  • скасовуються групові заходи;
  • відсутність транспортного сполучення буде визнаватися поважною причиною неявки на реєстрацію або для участі в реалізації пробаційних  програм за умови неможливості дістатися до органу пробації іншим способом.

У разі неможливості особистої явки допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи спілкування з працівником пробації звикористанням інших засобів віддаленого зв’язку ( в тому числі і за допомогою мережі Інтернет).

У разі неможливості прибуття на реєстрацію у зв’язку з введенням  карантинних заходів (тимчасове припинення транспортного сполучення)  Вам необхідно повідомити про це  Марківский РС філії ДУ «Центр пробації» в Луганській області  за телефонами 066-638-49-04 (провідний інспектор Христина Левицька), 050-55-47-186 (провідний інспектор Ольга Чередниченко), або на електронну адресу lg14@probation.gov.ua, lg14_probation@ukr.net.

Марківський РС філії ДУ «Центр пробації» в Луганській області продовжує працювати у штатному режимі.

Графік роботи: з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00, п’ятниця з 9.00 до 16:45; обідня перерва з 13.00 до 13:45.

Водночас звертаємо увагу, що встановлені карантинні обмеження не передбачають можливості невиконання обов’язків, встановлених для суб’єктів пробації в рішеннях суду.

 



« повернутися до списку новин