Марківська районна рада

Засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів

Переглядів: 378

Сьогодні, 14 травня відбулося засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів під головуванням голови комісії Сергія Труша.

Члени комісії розглянули ряд питань порядку денного:

1. Про затвердження «Районної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції СНІДу на 2019-2023 роки».

2. Про уточнення кошторисних призначень Марківського районного територіального медичного об?єднання загального та спеціального фонду за рахунок залишків медичної субвенції обласного бюджету 2018 року та виділення додаткових асигнувань для ефективного функціонування та забезпечення матеріально-технічної бази медичного закладу.

3. Про затвердження фінансового плану на 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради.

4. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради на 2019 рік (зі змінами).

5. Про виділення коштів комунальному некомерційному підприємству «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради.

6. Про перерозподіл бюджетних асигнувань 2019 року та виділення додаткових асигнувань з районного бюджету відділу освіти Марківської районної державної адміністрації.

7. Про виділення додаткових асигнувань з районного бюджету на закупівлю сучасних меблів, дидактичного матеріалу, музичних інструментів, комп?ютерного обладнання для початкових класів нової української школи.

8. Про виділення додаткових асигнувань з районного бюджету  на капітальний ремонт будівлі опорного закладу загальної середньої освіти Марківська гімназія  Марківської районної ради.

9. Про виділення додаткових асигнувань для покращення матеріально-технічної бази закладів культури.

10. Про затвердження районної цільової програми «Соціально-економічна програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період 2019-2021 роки».

11. Про виділення коштів з місцевого бюджету з метою забезпечення бюджетними асигнуваннями по Марківському районному центру соціальних служб для сім?ї, дітей та молоді.

12. Про переміщення бюджетних асигнувань для забезпечення пільгових категорій громадян твердим паливом та скрапленим газом на травень-грудень 2019 р.

13. Про внесення змін до районної цільової Програми розвитку фізичної культури і спорту та футболу Марківського району на 2017-2021 роки.

14. Про затвердження районної цільової програми «Цільова програма створення територіального центру комплектування та соціальної підтримки на базі Марківського об?єднаного районного військового комісаріату на 2019 рік».

15. Про виділення додаткових коштів радіоінформаційній організації «Марківська районна редакція радіомовлення» на 2019 р.

16. Про виділення додаткових бюджетних асигнувань Марківській районній комунальній установі фізкультурно-спортивному комплексу «Нива».

17. Про виділення коштів Марківському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луганської області.

18. Про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.



« повернутися до списку новин