Марківська районна рада

Візит голови районної ради до Марківської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. №1

Переглядів: 555

 

 1 лютого 2017 року голова Марківської районної ради А.К. Лигута відвідав    Марківську загальноосвітню школу І - ІІ ст. №1.

 Найважливішими питаннями в загальноосвітніх закладах району  залишаються  теплозабезпечення та харчування учнів. Завдання в даному  напрямку в цій школі виконуються в повному обсязі. Адже в приміщенні  постійно тримається комфортна  для навчання температура і кожен отримує  належне харчування.

 «На даний момент засвоюють необхідні знання 104 учні. Працює 15 вчителів.  Безкоштовним харчуванням забезпечено 78 школярів» , - проінформувала  директор  школи К.Д. Антоненко.

«Отримувати достойну освіту в школі №1 цілком можливо. Молодий, проте з високим рівнем підготовки персонал для цього все зробить. Але потрібно також докласти зусиль, щоб умови отримання знань були значно покращені», - зазначив А. К. Лигута. 

Серед учнів Марківської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. №1 є переможці та учасники різнорівневих конкурсів та змагань.Матеріально - технічна база та  освітня база, яку забезпечують вчителі, знаходиться на достатньому рівні. Нещодавно школа отримала нові зручні дошки.

Разом з тим, для подальшого комфортного існування навчального закладу необхідний, зокрема, ремонт вікон, капітальний ремонт будівлі, а також доповнення комп'ютерної бази і придбання необхідних меблів.

 

 



« повернутися до списку новин