Марківська районна рада

Засідання оргкомітету з відзначення у районі Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Переглядів: 633

4 травня 2017 року заступник голови райдержадміністрації І.Л. Копатько провів засідання організаційного комітету з питань підготовки та належного відзначення у районі Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Учасники оргкомітету обговорили робочий план з підготовки та проведення районних урочистих заходів з нагоди відзначення свята.  

Так, 8 травня о 18 годині в приміщенні районного Будинку культури відбудеться святковий концерт, присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Традиційно, до Дня Перемоги,  9 травня 2017 року о 9 годині в смт. Марківка відбудеться мітинг — реквієм із  покладанням  Гірлянди Слави до меморіалу загиблим воїнам,  молебнем за загиблими воїнами  з нагоди  відзначення у 2017 році Дня пам'яті та примирення та  проходженням «безсмертного полку» з фотокартками родичів-учасників війни.

Також, 09 травня поточного року в усіх  населених пунктах району пройдуть  мітинги, покладання вінків і квітів до пам`ятників воїнам-визволителям.   

 Заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик взяла участь в засіданні оргкомітету.

 



« повернутися до списку новин